Crohnova choroba

Dobrý den, před rokem jsem byla na operaci se slepým střevem. Poté mi byla doporučena kolonoskopie pro vyloučení Crohnovy choroby. Kolonoskopie i histologie byla v normálu a výsledky negativní. Nyní cítím bolesti břicha, vždy v určitém místě, místa se různě střídají. Myslím si, že se nejedná o jizvy po operaci, jelikož mi nebolí místa jen v okolí jizev. Bolest odezní vždy po nějaké chvíli. Mám také hemoroidy. Myslíte si, že by se mohlo stát, aby se Crohnova nemoc na kolonoskopii přehlédla?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nemyslím :) Asi by byl vhodný ultrazvuk, šetrná,nenadýmavá strava, bohatá na vlákninu, i vzhledem k hemoroidům. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x