Crohnova choroba- tetování

Dobrý večer, chtěla bych se optat. Mám crohnovu chorobu teď mám biologickou léčbu. První infuzi jsem měla 22.srpna 2013. Dnes jsem byla na 4té dávce. Můj dotaz zní jestli mohu na tetování, ikdyž mám biologickou léčbu. Děkuji Kamila

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tetování bych nedoporučila. Nelze vyloučit přenos infekce a biologickou léčbou dochází k modulaci imunitního systému a další zbytečné zásahy do organismu při této léčbě nejsou vhodné.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: