Crohnova nemoc

Dobrý den, před 6 lety mi byl diagnostikován Syndrom dráždivého tračníku (podstoupila jsem např. kolonoskopii, která dopadla dobře). Bohužel se moje problémy neustále zhoršují - průjmy, slabost, nadýmání. Není možné, že by šlo o Crohnovou nemoc? Pokud byl kolonoskopický nález před 6 lety v pořádku, je možné, že se za tu dobu mohlo vyvinout nějaké jiné střevní onemocnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Jano, vzhledem k odstupu 6 let od posledního endoskopického vyšetření Vám doporučuji obrátit se na Vašeho gastroenterologa a domluvit se na kontrolním vyšetření zažívací trubice a souvisejících orgánů. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: