Cronova choroba

Dobrý den,chtěl bych se zeptat:beru en.výživu Nutrison do února.Potom mám nástup do nemocnice na týdenní vyšetření kolonoskopie,ultrazvuk a endoskopie.Potom se rozhodnou co dál jestli to bude lepší nebo budu muset na operaci.Na kontrole jsem měl výsledky lepší takže si myslím že to pomáhá.Nesmím teda nic jíst.Můžu pít a mít polívkový vývar nebo bujon a cumlat bonbon.Chtěl bych se zeptat jestli je šance se vyhnout operaci,jestli si můžu vypít slabou kávu/capucíno,cokoládu tekutou/.Děkuji za odpověd Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den,šance vyhnout se operaci zde samozřejmě je, záleží pouze na tom, jak bude tělo reagovat na léčbu. Pokud se subjektivně cítíte lépe, je pravděpodobné, že se nález zmírnil.Vámi zmiňované pochutiny bych spíše nedoporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: