Cronova nemoc

mám cronovu nemoc,před 8 roky jsem byl operován a měl jsem klid.Tento rok ale opět cron zaúřadoval .Od srpna jsem se léčil/prednisol,azaprin,pentasa atdale výsledek nic moc.V prosinci mi byla zavedena sonda do nosu a beru výživu NUTRISON po dobu 3 měsíců-do 16.2.2009,pak mám opět nástup do nemocnice na všechna vyšetření.Po všech vyšetřeních se rozhodnou co dál,zda to bude lepší nebo budu muset na operaci.Chtěl jsem se zeptat jestli tato léčba může zabranit operaci jestli je šance aby se zdravotní stav zlepšil.Děkuji Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Crohnova nemoc je zánětlivé onemocnění, proto je možné ho řešit i pomocí léků. Je poměrně dobrá pronóza toho, že se Vás zdravotní stav zlepší a tím se nebude moci k operaci přistoupit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: