Crp test

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné, aby byl CRP test nějakým způsobem neprůkazný. Konkrétně mám oslabenou imuninu a CRP test mi vyšel na urologii negativní resp. v normě. Přestože mi vychází na stěrech z močové trubice E coli (nezpůsobuje mi však typické potíže pro zánět močového měchýře). Zároveň mám i zánět spojivek. nevím tedy, jestli v důsledku oslabené imunity nedochází k nějaké neprodukci či nižší produkci látek důležitých pro validní CRP test. Děkuji Pavel

Odpověď odborníka:

Při poruchách imunity by mohla být vyšetření k průkazu zánětu méně validní, navíc E.coli může sliznici jen kolonizovat a nemusí jít o valožený zánět.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x