Crp test

Dobrý den. Měl jsem rizikový, ale chráněný sex. Po 5 týdnech mi můj praktický lékař dělal crp test, který vyšel v pořádku. Chci se tedy zeptat, zda-li by v případě nákazou syfilisem, kapavkou, nebo chlamydiemi crp test po této době ukázal zvýšenou hladinu aktivního proteinu. Vím, že crp test neodhalí přímo o jakou nemoc se jedná, ale zajímá mne zda odhalí, že nějaká taková nemoc v těle probíhá. Děkuji

Odpověď odborníka:

CRP test by toho nemusel odhalit,jen kultivace nebo cílené krevní testy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: