Crp vysoké a kolísavé

Dobrý den.Ma 11-ti měsíční dcera a po 3 týden opět vysoké horečky až 39,7 a vysoke crp az 215. Do týdne vše odezní a za 3 týdny má to samé. Byla i hospit.v nemocnici, kde dostala na 2 dny kapačky, crp ji kleslo na 35,poslali nás domů, ale vsechny testy krev, moc, krk, uši, test na chřipku negativni. Za 3 dny máme jít opět na kontrolní test crp. Už me to opravdu hodně trápí, chci vědět příčinu. Čím by to mohlo jeśště být způsobene? Žádná antib.nedostala, když nezjistili příčinu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Hano! Mohlo by se jednat o tzv. syndrom návratných horeček. Příčina tohoto syndromu dosud nebyla uspokojivě objasněna. Pokud jste nebyli v oblasti s výskytem malárie či podobného onemocnění, tak doporučuji trpělivost při podstupování dalších testů. Na podporu zdraví můžete svému dítěti nasadit colostrum - např. Hig Ig od fy Synbiotics v dávce 1 kapsle denně. S pozdravem Petr Kadleček

MUDr. Petr Kadleček
MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Ordinace U Pandy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x