Cs

Dobrý večer,mám dotaz ohledně CS,byla sem u lékaře a tvrdil my že vše je v pořádku a pak sem si přečetla v těh.knížce že je CS 3 a na internetu sem zjistila že to znamená že se otvírám jelikož sem teprve ve 28tt tak mě to drobátko znepokojuje,tak sem se chtěla zeptat jestli je to vážné a nebo jestli je to normální se takhle brzo otvírat,a jestli hrozí předčasný porod a jestli by dítě v tomhle týdnu už přežilo kdybych porodila,a mám večinou dvatrát za den bolesti v podbříšku jako kdybych měla dostat menstruaci ta bolest trvá asi hodku ale věčinou přejde když sem v klidu,to taky nevím jestli to není to otvírání nebo "poslíčky ",je to moje první dítě.Moc děkuji Markéta

Odpověď odborníka:

CS 3 v 28 týdnu se může vyskytnout,poslíčky to v 28 týdnu jistě nejsou,byly by dobré kontroly v kratším intervalu než po měsíci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: