Cs 5 v 19tt

Pane doktore, jsem v 19tt a dnes mi na prohlídce pan doktor sdělil, že mám měkké děložní hrdlo. Doma v těh.průkazce jsem zjistila, že mi pan Dr. zapsal CS 5. Jsem z toho poněkud nesvá, jelikož se mi to zdá hodně v 19tt, ale pan Dr. se netvářil nikterak zděšeně, ani mi neříkal o nějakém zvláštním režimu. Nasadil mi pouze Utrogestan. Myslíte, že to stačí? Nebo raději ještě dodržovat klidový režim v rámci možností (mám doma 2-letou dcerku a fyzicky se nijak neomezuju, hodně chodím, cvičím jógu a samozřejmě se starám o dcerku a domácnost)? Moc děkuji za Vaši laskavou odpověď.:-) PS: za sebou už mám 2 potraty v 1.trimestru.

Odpověď odborníka:

CS 5 je dost na 19.tý, spíše byste měla kontaktovat svého gynekologa. Lze provést UZ vaginálně a změřit čípek, to je přesnější než manuální vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: