Ct

Dobrý den ,pane doktore absolvoval jsem 2 ct břicha během roku může mě to ohrozit na zdraví.Je možné ,že tento výkon je možné absolvovat vícekrát.Četl jsem ,že dávka při ct břicha je cca 3-8msv.Jaký je Váš názor.Ustojím to.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míro! Určitě to ustojíte, na dvě CT břicha se neumírá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Žaludek
Články: Žaludek
Žaludek je vakovitý orgán...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: