Ct a otěhotnění

Už pár měsíců se snažíme s manželem o otěhotnění. Bohužel mi nyní dělali CT mozku. Je nutné nyní pokusy odložit kvůli ozáření? Pokud ano, uvádí se někde, jaký časový odstup by měl být dodržen? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvůli proběhlému CT vyšetření nemusíte pokusy o otěhotnění oddalovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: