Ct ledvin a plánované těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho po absolvování scintigrafie a CT ledvin mohu s klidným svědomím přijít do jiného stavu? V nemocnici mi řekli, že kontrastní látka, kterou mi píchli do žíly, se z těla vyloučí do 24 hod. Stačí to? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kontrastní látka se skutečně vyloučí takto rychle. Doporučila bych vám vyčkat alespoň výsledků, vyšetření jste zcela určitě podstoupila z nějakých příčin.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x