Ct pet

Dobrý den 27.1. jsem byla na CT,a ted mám jít 22.2.na další CT PET znovu s další konstraktní látkou.Není to moc brzy za sebou,nemůže s toho být nějaké vedlejší komplikace.Děkuji Petra

Odpověď odborníka:

Dávka kontrastní látky je velmi malá, proto nemusíte mít obavy z vedlejších komplikací ani po dvou vyšetřeních.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: