Ct-rengan během těhotenstvi

  • Dotaz od: Lacková Zlata
  • Publikováno: 1.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den chtěla jsem jse vás zeptat je to velmi důležté.V měsici září jsem byla ne rengenu 2 dny před rengenem jsem jsi dělala těhotenský test,ale výsledek byl negativni.Na vyšetřeni jsem měla jit s nadledvynkami,ale nevěda jsem že jsem měsic těhotna chci vědět jestli to mohlo ovlivnit moje ditě je to pro mě velmi důležte zjistila jsem teprve nadavno že jsem v jinem stavu a nechci o miminko přijit prosim napištemi k tomu nějake řešeni nebo jestli by mohlo být ditě narušeno važně nechci stratit svoje prvni ditě děkuji předem s pozravem Zlata Lackmová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vystavení se radiaci v těhotenství je vždy nebezpečné. Doporučuji proto rozhodně o uvedené skutečnosti informovat ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: