Cukrovka v těhotenství

dobrý den chtěla bych se prosim vas zeptat zda clovek ktery se leci s cukrovkou dlouhodobe a je tedka tehotny a mam dobre kompenzovany cukr jestli je to v poradku jak pro matku tak i pro dite v brise,Ja sem tedka 25 tyden a mam dobre kompenzovany cukr plus minus 4-7 cukr pred i po jilde a je to dobre a miminko je v poradku kdyz mam tak hezke ty cukry....pri vysokych hladinach cukr je to uz spatne jak pro mne tak i pro to malinky? ..dekuji za odpoved hezky den

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy jste pod kontrolou a hodnoty cukru jsou v normě. jinak vysoké hodnoty jsou samozřejmě pro plod škodlivé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: