Curacné

DOBRÝ DEN,PROSÍM O RADU-BYL MI PŘEDEPSÁN LÉK CURACNÉ A DOČETLA SEM SE V PŘÍRUČCE,ŽE SE NEDOPORUČUJE PŘI I MĚSÍC PO LÉČBĚ DEPILACE VOSKEM A LASEREM.CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK JE TO S NORMÁLNÍM HOLENÍM ŽILETKOU A S TRHÁNÍM OBOČÍ.NEBUDE TOTO VADIT?PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

Odpověď odborníka:

Během této léčby se nedoporučuje žádná větší mechanická manipulace s pokožkou, ale zákroky, které uvádíte by neměly vadit. V případě přetrvávajících pochybností se zeptejte lékaře, který vám lék předepsal.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: