Cvičení a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda může mít kardio cvičení(skákání,rychlé tempo)a posilování nějaké negativní důsledky na otěhotnění? Je mi 35 let a přítelem se snažíme již rok o miminko a stále se nám nedaří. Je možné,že tímto cvičením není šance dojít vůbec k oplodnění a k uchycení vajíčka? Je vhodné v době ovulace a snahy o miminko provádět náročné kardio cvičení? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Cvičení zcela jistě nemá na otěhotnění vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: