Cvičení mojžíšová

Dobrý den, chystám se na 4. IVF a protože chci pro úspěch udělat maximum, začala jsem poctivě denně cvičit cviky Ludmily Mojžíšové. Naučila jsem se je v lázních pod dohledem zkušeného terapeuta. Dočetla jsem se ale, že tyto cviky nemají smysl bez mobilizace páteře. Je to pravda? IVF se již plánuje a tak mobilizaci a následné další cvičení už asi nestihnu. Přesto bych ráda dál ve cvičení pokračovala. Má smysl? (přirozenou cestou otěhotnět nemohu-mám endometriozu 4. stupně, odstraněny vejcovody i vaječníky-zůstala jen část jednoho). Mohou cviky pomoci i v uhnízdění či udržení případného těhotenství?

Odpověď odborníka:

Paní Mojžíšová nikdy nezveřejnila výsledky své práce - metodiku, statistické výsledky,aby bolo možno zhodnotit její metodu objektivně, a doba jejího působění byla před rozmachem IVF,nedělejte si tedy z toho hlavu,hlavně se zklidněte.Psychika zmůže neuvěřitelně mnoho,vše je řízeno přes CNC úspěch vám srdečně přeji

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: