Cvičení na vacushapu a vliv na žíly

Dobrý den, ráda bych začala chodit na VacuShape. Napadlo mě, jestli je to pro mě vhodné. Nemám viditelné křečové žily, ale máme je v rodině (matka) a je pravda, že často cítím krátkodobou bolest v nohou, což přikládám žilám. Také trpím Leidenskou mutací. Nemůže mit o uškodit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vacushape není ve vašem případě kontraindikován.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x