Cvičení po operaci

Dobry den, koncem ledna tohoto roku jsem byl na oberaci brisni kyly(liparokely), muj dotaz smeruje na to, po jak dlouhe dobe smim opet cvicit naplno se zatezi.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, neuvádíte, jak byla kýla velká a jaký typ operace byl proveden. Bez toho mohu jen těžko zodpovědně poradit. Samozřejmě nejlepší rady by vám dal operatér - zeptejte se ho. Jen zcela obecně mohu zkonstatovat, že po klasické operaci kýly se doporučuje 4-6 týdnů klidu. A zátěž pak musí být postupná.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: