Cvicit ci nie

Dobry den. Sestra ma 3 mesacneho syna a ma trochu prelezanu hlavicku na 1 strane. Pediatricka povedala nech ho polohuje aj to robi ale ma rad tu 1 stranu. Tak isto nema rad byt na brusku,pasenie konikov teda nerobi,hned zacne plakat. Je zle ze ho sestra nedavala na brusko uz skorej,najprv jej vsetci vraveli nech ho na brusko nedava tak nedavala a teraz skusa to pasenie a nema to rad lebo neni zvyknuty byt na brusku. Je to problem? Moze to nejak zle vplyvat na vyvoj dietatka ze ma zlezanu trocha hlavicku na jednej strane? Dufam ze to nejak zle nevplyva na mozog. Ja som sa nato pitala este ineho pediatra a ten povedal ze sa musi zacat s fizioterapiou lebo ze to moze byt plagiocefalia a ze to sa spaja s centralnou tonusovou poruchou...tak ja neviem 1 doktor to necha tak a iny to chce riesit takto. Co si o tom myslite? Ked sa to necha tak znamena to ze dieta bude nejak pozadu alebo co? dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně doporučuji vyšetření dětským neurologem a fyzioterapeutem, i kdyby bylo vyšetření " zbytečné", je lepší jej absolvovat než něco zanedbat. Hezké dny.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Články: Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Zánět vedlejších nosních...
Čím nahradit chybějící zub?
Články: Čím nahradit chybějící zub?
Mezera po zubu narušuje...
Biopsie kostní dřeně
Články: Biopsie kostní dřeně
Biopsie kostní dřeně je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: