Cyklus a antikoncepce

Dobrý den, poprosila bych Vás o radu. Je mi 32 let. dvě děti. V lednu tohoto roku mi vynechala MS - píchnut agolutýn a vše pak půl roku v pořádku. V červnu se mi MS zpozdila o deset dní, proto mi byla nasazena antikoncepce Nelya.Na srovnání cyklu. Beru ji již 4 měsíc. Problém je v tom, že se MS dostavuje až 5 tý den - v den, kdy začínám brát nové platíčko (24+4) a Ms je sice slabší než moje přirozená MS,ale zato je delší. Vždy jsem menstruovala 5 dní a s touto antikoncepcí se mi to protahuje i na 10 dní. Je to normální? Nebo mám navštívit lékaře, kvůli změně HA?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nelya je nízkodávková antikoncepce, kterou preferujeme u žen s rizikovými faktory v anamnéze či u žen , které se blíží 40. roku života. Špinit 10 dnů je po měrně dlouho. Poraďte se se svým gynekologem.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Inkontinence po léčbě rakoviny prostaty: Přestaňte se stydět a začněte bojovat!
EKG
Články: EKG
EKG, elektrokardiografie...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Články: Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Nosní dutiny nejsou jen dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: