Cymbalta

Už 1 rok užívam cymbaltu, ráno a večer.Predtým som užívala takisto 1 rok venlafaxín actavis,je možné, že mi cymbalta prestala účinkovať,pretože pociťujem znova niektoré príznaky, pričom som bola už celkom ok, alebo je to len prechodný stav?To isté sa mi stalo pred rokom, pretože ja v septembri nastupujem do práce, som učiteľka.Lekárka mi vtedy zmenila lieky a prechodne som užívala aj lexaurin.Myslíte, že mi znova prestali po roku účinkovať aj nové lieky?ďakujem za odpoveď

Odpověď odborníka:

Milá paní Jano- i při řádném užívání antidepresív je skutečně občas nezbytné léčbu pozměnit. Spojte se se svou ošetřující lékařkou, rozhodně to není nějaké zbytečné obtěžování.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: