Cysta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ,když mám cystu na vaječníku 4-6cm mohu mit nějakej problem ,že budu přibírat??protože jsem po císařském řezu a do ted mám břisko...a i když cvičím tak mi nechce jít dolů..může to mít souvislost??nebo je to normální že po 8 měsících mam pořád břísko?pořád mě strašně bolí při změně počasi...Děkuji za odpověd Barbora

Odpověď odborníka:

Cysty na váhový příbytek vliv nemají, zhruba do 5 cm se jen sledují,pokud je jinak gynekologický nález v normě úbytek tukové hmoty je závislý na snaze která se tomu věnuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: