Cysta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, doktor mě řekl, že mám zvětšený vaječník a u něj cystu (ta se tam vyskytuje už nějakou dobu), když mi dělal ultrazvuk tak nic nenašel a těhotenský test byl taky negativní. beru antikoncepci asi pět let a před 14ti dnama sem měla nechráněný pohlavní styk se svým přítelem. Poté sem měla hrozně zvláštně krátkou menstruaci. Jak velké je procento, že bych byla těhotná? a kolik by přídadně stál potrat? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

I přesto, že užíváte antikoncepci není úpllně vyloučené, že byste mohla být těhotná. Spolehlivě Vám na to odpoví těhotenský test. Pokud byste otěhotněla a uvažovala o interupci, cena závisí na stáří těhotenství a také metodě, kteerou k ukončení zvolíte.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x