Cysta

Dobrý den, mám cystu o velikosti 3,6x1,2, z důvodu, že chci otěhotnět a měla jsem problémy při sexuálním styku, a to krvácení a bolesti mi gynekolog předepsal clostylbegit, zatím jsem ho nepoužila, zkusím s manželem prvně otěhotnět bez prášků. Mám strach, že když otěhotním, že cysta poroste a půjdu na operaci. Známá měla taky cystu a byla v nemocnici, že cystu měla blízko plodu a hrozilo, že kdyby praskla, ublížila by miminku. Je lepší počkat až cysta sama zmizí nebo zvětší a nechat jí odstranit a pak otěhotnět nebo můžu hned otěhotnět? půjdu na rizikové těhotenství?pokud by cysta ohrozila plod a dostávala bych prášky neohrozí dítě?moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moc otázek a všechny vypovídají o tom, že máte v záležitosti s cystou trochu chaoz. Nejlepší variantou by bylo ji zaléčit, proto berte léky, které předepsal pan doktor. Pokud cysta zmizí /a to je vysoce pravděpodobné/, bude lepší otěhotnět až potom, bude klidnější, pokud ne, vhodnější je operace, protože těhotenství s cystou by bylo opravdu plné možných problémů a i stresů pro vás. Cysta je dost veliká, ale ne zas tolik, musíte se rozhodnout sama. Poradte se s ještě s gynekologem, ale léky berte, je možné,ž e na další kontrole už bude cysta menší (moc bych vám to přála)....nepropásněte tedy svou příležitost, léky jsou od toho, aby pomáhaly a ne aby ležely někde nepoužity v krabičce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x