Cysta

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, protože svého lékaře mám 120km daleko. Před 2 měsíci jsem vysadila a přášky a zrtatila menstruaci, zašla jsem si k lékaři a řekl mi, že mám cystu. Dostala jsem injekci na vyvolání menstruace a ve středu jsem začala špinit, myslela jsem, že jsem dostala menstruaci, opet jsem nasadila prášky, ale špinila jsem jen tu středu. Ted nevím, co s tím, jestli brát dále prášky. Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte gynekologa. Bude dobré vědět více o sliznici. Prášky můžete brát, jen bych pochybovala o spolehlivosti. užívejte raději i jinou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pšeničné klíčky
Články: Pšeničné klíčky
Pěstování obilnin provází...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic
Články: Rakovina plic
Rakovina plic je...
Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Články: Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Ženy dnes již aktivně mluví...
Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Články: Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Pocit těžkých nohou obvykle...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x