Cysta ci tehotenstvi

Dobry den pane doktore.Ocekavala jsem MS 8.5. a do dnesniho dne se stale MS neobjevila.Delala ksem si TT a vysel negativne.S pritelwm provozujeme nechraneny styk,miminku se nebranime.Do teto doby jsem mela pravidelny cyklus i po vynechani antikoncepce.Nicmene jsem byla u lekarky a ta mi sdelila ze je to cysta o prumeru 3cm.Dostala jsem injekci na vyvolani a tak cekam.Podle mych vypoctu bych byla ve 3tydnu tehotenstvi.To pry neni z UZ znatelne.Kdyby se Ms nedostavila do 10dni mam znovu prijit.Pokud bys stale neprichazela jaky je dalsi postup?Mohu byt tehotna?Vim ze takovych dotazu mate nejspise mraky ale nechci nic zanedbat.Nalez mam pry na prave strane v deloze...Moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Těhotenství se zatím vyloučit nedá, ale může být tak malé, že je ještě ultrazvuk neprokáže, ale může to způsobovat i ta cystička,nic nezameškáte, počkejte na další ultrazvuk ten vám dá jasnou odpověď. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x