Cysta na semenniku

Môjmu manželovi som nahmatala na ľavom semenniku nejaku vec a myslim ze je to cysta. Je to na hmat take tenšie a dlhsie. Mame sa niečoho obávať? Môžu cysty spôsobiť aj problém otehotnieť? Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cyst se bát nemusíte. Pokud tedy o cystu opravdu jde. jistotu byste měli pouze na základě vyšetření. Otěhotnění by to vadit nemělo.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: