Cysta na šž

Děkuji za odpověd ,ale obsah ze ŠŽ.nejde odsát je příliš hustý takže je nutná OP.? když se to pomlu zvětšuje směrem ven na krku?Děkuji.

Odpověď odborníka:

No, pokud vám esteticky nevadí a není podezření na zhoubné onemocnění, je možné aspoň vyčkat. Konzultujte vše se svým lékařem, má o vás více informací a doluvte se s ním třeba na okladu operace. Ale nevidím odklad jako racionální řešení, zvolila bych operaci - nebude to velký výkon. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: