Cysta na vaječníku?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Byla jsem u své gynekoložky, protože se mi nedostavily měsíčky a těhotenský testy byli negativní:(. Po vyšetření mi řekla, že mám jeden vaječník víc hmatatelný a že to asi je cysta. Byla mi píchnutá vyvolávací injekce 20. července. A pak mi řekla, že mě objedná na ultrazvuk, ale až na září no a to bylo všechno. Mě zajímá jestli je to standardní postup nebo mám navštívit jiného lékaře. Je mi 23 let a nechtěla bych přijít o možnost mít děti. Dítě bych si přála mít v co nejbližší době. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Hmatný vaječník není žádný důvod k znepokojení, pokud se po injekci menses dostavily můžete klidně vyčkat do září možnost gravidity by neměla být nijak ovlivněna posunem ultrazvuku o měsíc. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: