Cysta praveho vajecniku

Dobry den chtela bych se zeptat.Dcera ma cystu na prvem vajecniku o velikosti 4cm,mela jit na operaci ale cysta ji praskla lekar rekl ze je to dobre a ze ted pockaj jestli se ji neudela znova,ale kdyz jsem to nasla na internetu tak tam pisou ze pokud cysta praskne tak uz ji to muze ohrozyt na zivote jelikoz to zpusobi zanet podbrisnice.chcy se zeptat jestli tedy jeji osetrujici lekar postupuje spravne a nemusime se niceho obavat.predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Záleží na původu cysty a případných potížích které způsobuje , obecně prosté cysty do velikosti 50 mm se jen sledují,

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Články: Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Nespavost trápila už naše...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Zase kašel! Jaká homeopatika naordinovat dětem, když stále marodí?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x