Cysta v kolene

Dobrý deň. Mám 41 rokov a na základe MR kolena mi ortopéd odporučil operáciu kolena. Koleno má zriedka pobolieva pri väčšej záťaži, a pri tlaku kolena do vnútra. Pri spevňovaní kolena tlakovým obväzom bola bolesť ešte väčšia, tak som ho prestal používať. Teraz je to fajn. Preto sa chcem opýtať, či je operácia nutná, alebo ešte vyčkať nejaký ten čas.

Odpověď odborníka:

Opravdu bych rád odpověděl, ale vy jste nenapsal výsledek MR ani důvod proč má být koleno operováno. Bylo by dobře záležitost blíže osvětlit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: