Cysta v prsu

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je vhodné jít na modelaci prsou když mi na mammologickém vyšetření našli malou cystu v prsu.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Blaženo! Cysta v prsu může pro modelaci prsou představovat problém. Záleží na typu operace, umístění cysty, atd. Bude třeba tento problém konzultovat jak s mammologem tak s plastickým chirurgem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: