Cystické uzly

Dobry den, prosim chci vedet neco vice . čeka me operace stitne zlazy, kompletni, co pro me znamenastitnice prostoupena smysenymi uzly nektere jsou kompletne cysticke. je tam velke riziko nadoru?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko maligního nádoru je v uzlově přestavěné žláze vždy, ale velké rozhodně není. Držím palce

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: