Cystoskopie

Dobrý den, podstoupil jsem dnes ambulantně pod narkózou cystoskopii a zároveň mi rozšířili močovou trubici (nebylo v plánu). Mám hypospádii. Dostal jsem ATB. Je to běžné po tomto zákroku dávat ATB? Nerad bych je zbyteřčně užíval, měl jsem v dubnu na anginu dvoje. A mám dost velké řezání při močení i při chůzi v močové trubici. Po tomto zákroku. Jak by to mělo dlouho trvat? Děkuji za informace. Tomáš.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže by měly odeznít během několika dní. Antibiotika máte zřejmě pro jistotu. Není to běžný postup. Je ale nutné, poradit se s indikujícím lékařem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Jak zhubnout (3. díl)
Články: Jak zhubnout (3. díl)
Aby člověk zhubnul, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: