Cystoskopie

Jsem v 16.týdnu těhotenstvi a od 10.týdne mám krev v moči na jeden křižek.Mám za sebou sono ledvin a moč. měchýře,laboratorní vyšetřeni moči a vše v pořádku i z gyn.hlediska je vše v pořádku.Ted mám jen nepatrný náznak krve v moči a paní doktorka mě obědnala na cystoskopii.Mám rizikové těhotensvi (před 8 lety jsem potratila ve 22.týdnu.)Nemuže vyšetřeni ohrozi těhotenstvi?Je nutné vyšetření?Jde vyšetřeni udělat ambulantně?Předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Toto vyšetření nutné je, protože (zvláště pokud jde o rizikové těhotenství) je nutné zjistit příčinu krve v moči. Vyšetření lze provést ambulantně, těhotenství by nemělo být nijak ohroženo.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x