Cytologické stěry

Před 4 týdny jsem podstoupila pravidelnou gynekologickou prohlídky a z cytologických stěrů mi byl zjištěn 3.stupeň (z 5) abnormality. Dostala jsem na přeléčení čípkyBetadine a za 3 měsíce se má dostavit na další stěr. Hrozí mi rakovina děložního čípku??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, PAP test 3 už může znamenat zvýšené riziko vzniku rakoviny. Nicméně stále ještě může dojít ke zlepšení stavu (zejména u žen do 30 let věku) a Váš lékař také proto předepsal Betadine čípky a pozval Vás na brzkou kontrolu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: