Cytologické vyšetření

Dobrý den, dnes jsem volala na výsledky cytologie a bylo mi sděleno, že ve výsledku jsou nějaké změny ( co přesně mi lékařka neřekla, mluvila snad i něco o velikosti ... ), že na další vyšetření mě posílat nebude, a mám přijít na další stěry za půl roku, a že u žen do 30 let si v 90% poradí imunitní systém sám. Znamená to tedy že se jedná o prekancerózní stav? Může se z toho vyvinout rakovina? Mám 8 let jednoho stálého partnera, doteď byly výsledky negativní... Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusí se jednat o prekancerózu. Doporučuji znovu paní doktorce zavolat a požádat ji o podrobnější informace.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: