Cytologie

Dobrý den, u gynekologa mi byla zjištěná horší cytologie. Nález byl v r.2015 ASC-H, nyní ASCUS, HPV pozitiv, atypické buněčné změny( nespecifikováno) Detekovány viry 16,31,52, zároveň i ostatní higt jako 18,33,45,...., nyní jsem objednaná do kolpoporadny. Bude nutá konizace čípku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Definitivní odpověď vám do poradna protože cytologie a kolposkopie jsou metody která se vzájemně doplňují a po posouzení obou je možno učinit rozhodnutí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Články: Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Drogy jsou již několik let...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x