Cytologie

Dobrý den, prosím o radu... Neustále mi vychází špatná cytologie (4 stupeň). Poprvé to bylo už v 19letech pak to bylo zase dobré, podruhé mi vyšla opět 4 před dvěmi lety a to 3x po sobě a teď mi vyšla cytologie opět na 4. Začínám mít trochu strach, je mi 25 a zatím nemám děti - nevím jestli by nebylo z těchto důvodů vhodné o tom začít uvažovat.... Může mít na výsledky citologie nějaký vliv braní antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že máte na mysli nádory děložního čípku. Nemusíte mít ale strach, ani "horší" výsledky cytologie nemusí znamet vzdání se dětí. Přesto bych doporučoval konzultaci s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Cytologie | Od: andrea | 26.5.2015 19:44
Dobry den,chci se zeptat co to znamena kdyz mi
vyslel vysledek cytologie se stupnem 4 ? Je mozne
otehotnit ? Pry to neni rakovina,ale snazime se o
miminko a to se bohuzel zatim nepodarilo mam
strach ze by to mohlo mit vliv na otehotneni.Dekuji.
reagovat
re:Cytologie | Od: uLékaře.cz | 27.5.2015 09:32
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
Cytologie | Od: andrea | 26.5.2015 19:44
Dobry den,chci se zeptat co to znamena kdyz mi
vyslel vysledek cytologie se stupnem 4 ? Je mozne
otehotnit ? Pry to neni rakovina,ale snazime se o
miminko a to se bohuzel zatim nepodarilo mam
strach ze by to mohlo mit vliv na otehotneni.Dekuji.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: