Cytologie

Dobrý den, je mi 21 let a jsem očkována vakcínou Silgard (3 měsíce před očkováním jsem měla sex. styk). Cytologie mi zatím vycházela na jedničku, ale změnila jsem gynekologa a ten mi zjistil chronický zánět sliznice, předepsal mi Zanocin(tablety a mastičku), ale nezabraly, tak mi předepsal Lomexin- po tom jsem začla špinit. Lékař říkal, že špinění nemůže být způsobeno Lomexinem a že si myslí, že jsem v pořádku. Mám 4 roky stálého partnera. Mám se obávat změn na čípku, kvůli špinění mimo menstruaci?Beru HA a žádnou tabletu jsem nezapomněla. Děkuji

Odpověď odborníka:

Zřejmě se jedná o zánětlivé změny na čípku když jste měla ATB a nyní LOMEXIN 600 což je širokospektré antimykotikum, myslím že špinění s tím nesouvisí,ale zánět na čípku je třeba doléčit,jinak nemějte obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: