Dalacin

Dobrý den, pane doktore. Ráda bych Vás poprosila o radu. Začínám 39. týden těhotenství. Na základě výtěru z předešlého týdne mi byl předepsán vaginální krém DALACIN. V příbalovém letáku je napsáno, že se při užívání nedoporučuje užívání kondomů. Používám nelubrikované kondomy při posilování svalů pán. dva s balónkem EPI-NO. Je prosím možné dál s balónkem cvičit nebo musím s posilováním skončit? Děkuji za odpověď. Jitka N.

Odpověď odborníka:

Můžete klidně pokračovat, užívání kondomu se nedoporučuje protože Dalacin může narušit povrch kondomu a antikoncepční účinek tak může být snížen což není váš případ. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: