Dálkový let clexane

Dobrý den, užívám BETALOC (prolaps mitrální chlopně), EUTHYROX, DETRALEX. Je mně 64 let, mám mírnou nadváhu a jsem před 9 hodinovým letem. Je vhodná aplikace CLEXANE? Děkuji Barochová

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Vzhledem k délce letu a vašim rizikovým faktorům se mi aplikace nízkomolekulárního heparinu jeví jako spíše vhodná. Pokud jste v minulosti prodělala trombosu hlubokých žil, považovala bych ji za nutnou. Celou věc je třeba zkonzultovat s vaším praktickým lékařem, který zná váš zdravotní stav a dovede nejlépe posoudit vaše rizika. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: