Další bulka po extirpaci slinné žlázy

Dobrý den, před měsícem jsem absolvovala v motolské nemocnici extirpaci uzliny pro histologické vyšetření, vyjmuli mi dvě uzlinky (2,8cm a 1,6cm) Uzliny jsem měla přes půl roku a nahmatala jsem ji v lednu při zánětu nosohrtanu a už nezmizely. Výsledky nádor nepotvrdily a doktor mi dal doporučení ke krevním testům, prý to asi bude nějaká zánětlivá bulka, přitom CRP mám v pořádku. Testovali mě na toxoplasmosu, boreliózu, snad tuberu a všechny možné nemoci ..HIV,.., ale nic se nepotvrdilo, Boreliozu jsem prodělala asi před pěti lety, neléčila jsem ji, protože jsem nevěděla, že ji mám, sama zmizela. Zjistili mi, že jsem měla kdysi i mononukleózu, o tom jsem také nevěděla...nevím, jestli by tohle mohlo mít souvislost, proto to radši uvádím... Bulky se po operaci ale vrátily. Trochu to kolem bolí, ale to je asi ještě následek po operaci. Před operací jsem jinak žádné bolesti neměla. Zajímalo by mě, kam bych ještě měla jít na vyšetření, aby se zjistilo, co to je za bulky a proč se mi vrací

Odpověď odborníka:

Velmi rád Vás vyšetřím. Přineste prosím s sebou výsledky dosavadních vašetření. Zavolejte mi prosím na kliniku na čslo 604243945. S úctou, dr. Pavelec

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x