Další porod po operaci

dobrý večer, Před rokem jsem byla na operaci (malé) pupeční kýly po porodu, nyní plánujem druhé mimčo. Můj dotaz zní: zda se v těchto případech volí spontánní porod nebo císařský? Děkuji s pozdravem A.S.

Odpověď odborníka:

Pokud je jizva dobře zhojena není to indikace k císařskému řezu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: