Darování krevní plasmy při obtížích se srdcem

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda je možné a bezpečné darovat krevní plasmu při mé diagnóze tj. nedomykavost mitrální chlopně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Terezo, nedomykavost chlopně není kontraindikací k darování krevní plasmy. Pokud se nejedná o případ, kdy je vada významná a ovlivňuje srdeční výkonnost a celkový stav pacienta a vyžaduje kardiologickou léčbu. Je však třeba informovat lékaře

MUDr. Hana Štětková
MUDr. Hana Štětková

Specializace: Kardiologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: