Darování krve a piracetam

Dobrý den, kvůli státnicím jsem v květnu užívala lék Piracetam. Mohu jít v červnu darovat krev nebo musím nějakou dobu počkat.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že zcela jistě ano. Poslední slovo ale vždy má lékař na transfúzní stanici.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: