Daunuv syndrom

Dobrý den, jsem ve 13+6TT, dnes jsem si volala pro výsledek kombinovaného testu a vyšel mě pozitivní, ultrazvukové vyšetření vyšlo naprosto v pořádku ve 12+5 TT, KREVNÍ KOMBI =PAPP TEST VYŠEL SNÍŽENÝ . Je mi 41let, mám sníženou fci štítné žlázy, v podstatě mě funguje z 1/3. Vzhledem k věku atd. mám obavy aby miminko bylo zcela v pořádku. Bylo mě doporučeno, zatím nepanikařit, což se lehko řekne, ale hůře provede a že v 16TT se vše zkontroluje. Chtěla bych se zeptat, může být mé miminko i přes tento kombi test v pořádku?? Velice děkuji za Váš čas. Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může být v pořádku,ale také nemusí.Říkám to upřímně. Neznám přesné znění výsledku, obvykle je vypsané i riziko. Lze podstoupit odběr choriových klků nebo odběr plodové vody na genetiku. To bych doporučila.Konzultujte vše s gynekologem a genetikem, ptejte se na vše, co Vás napadne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko-porodnické odd., ON Příbram a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interrupce: Jak vysoké je riziko za život bez dítěte?
Články: Interrupce: Jak vysoké je riziko za život bez dítěte?
Zbavit se nechtěného dítěte...
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je vyšetřovací...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: